Avís legal

Informació LSSI

En compliment del que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI) s'informa del següent:

  • Titular de la pàgina Web: Pau Grau Mira.
  • C.I.F.: 21668659Z.
  • Domicili Social: Carrer Oliver, 5. 03802 Alcoi (Alacant).
  • Email de contacte: info@detroitllibres.com

 Recollida de dades estadístiques

Aquesta pàgina web no recull ni emmagatzema dades personals dels visitants. Únicament, amb la finalitat d'oferir-vos el millor servei a través d'aquesta pàgina, i amb l'objecte de facilitar-ne l'ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants del web, i freqüència d'utilització. Amb aquesta informació s’analitza la freqüència dús de la Web a partir de les dades de connexió, i les seccions més visitades. No utilitzarem cookies per recollir informació dels usuaris des de la seua pàgina web ni registrarem les adreces IP. Queda prohibida la reproducció total o parcial, fins i tot el buidatge del contingut a qualsevol suport, sense expressa autorització del titular de la pàgina web.

Utilització del lloc web

El lloc web wwww.detroitllibres.com és ofert amb fins informatius, així com per facilitar-ne l'adquisició de llibres on line. DETROIT LLIBRES podrà deixar de prestar els serveis oferts en aquest lloc web, cosa que no comportarà cap obligació legal envers l'usuari o tercers. 

Privadesa

La informació que DETROIT LLIBRES recull dels usuaris d'aquest lloc web s'utilitza exclusivament per facilitar als interessats l'adquisició on line del llibre sol·licitat.


 
Ús de Cookies

El servidor de DETROIT LLIBRES envia a l'ordinador del client un fitxer (anomenat galeta) per tal d'executar els processos de compra. La utilització d'aquestes galetes és necessària per a la prestació del servei. En cas que l'usuari tinga desactivada l'execució d'aquest procediment no serà possible la prestació del servei de compra en línia. 

Enllaços a Tercers

En el cas d'enllaços a llocs de tercers, l'usuari passarà a estar regit pels Termes d'Ús i Política de Privadesa del nou lloc, acceptant que DETROIT LLIBRES no serà responsable ni tindrà obligació legal per l'ús d'aquests llocs. 

Drets d'Autor 

Tots els textos i imatges continguts al lloc web tenen drets d'autor i no poden ser reproduïts, totalment o part, sense autorització escrita dels seus propietaris legals. 

Modificacions dels Termes d'Ús i Política de Privadesa

DETROIT LLIBRES es reserva el dret a modificar els seus Termes d'Ús i Política de Privadesa quan ho considere adequat. L'usuari s'obliga a revisar el contingut d'aquests Termes d'Ús i Política de Privadesa, ja que aquests poden ser modificats sense previ avís. Així mateix, comprén i accepta totes i cadascuna de les clàusules contingudes al present document. És de la sencera responsabilitat de l'usuari revisar els termes abans esmentats.